Jensen högtalare

Jensen har förutom Vintagemodellerna här nedan även sin Jet-series,  MOD-series och sina Bass-speakers. Kontakta oss vid önskemål om pris och leveranstid för dessa modeller.

**KONTAKT**

********************************************************************************************************

Jensen Vintage Alnico

Jensen ® "C"-serien högtalare utvecklades eftersom världens utbud av cobal (Co i AlNiCo) hade en kraftig nedgång, vilket gjorde denna råvara betydligt dyrare. Medan keramiska magneter är större i storlek än jämförbara Alnicomagneter av samma styrka, är deras kostnad lägre.

 "C"-serien Jensen ® högtalare använder samma koner och talspolar som AlNiCo seriens högtalare, vilket ger en liknande ton, men till ett reducerat pris.

 

Klicka på länken för att komma till Jensens hemsida. Här finns också ljudklipp på alla högtalare i denna serie.

https://www.jensentone.com/vintage_alnico

Vintage Keramik

Jensen ® "P"-serien Alnico högtalare producerar en härlig, varm, vintage ton. De låter bäst på låga nivåer och är bra för blues, jazz och mogen rock. Alnico högtalare reagera snabbt, vilket ger musikern en "ett med förstärkare" känsla. De är världsberömda som den premium högtalare med den bästa tonen. En av de första högtalarna någonsin som använts i en gitarrförstärkare var en Jensen ® Alnico högtalare - P15N. Den första Fender ® Bassman ® och Bandmaster ® förstärkaren laddades med Jensen ® P15N Alnico högtalare.     P10R högtalaren hittar man i Fenders legendariska Super Reverb ®.

 

Klicka på länken för att komma till Jensens hemsida. Här finns också ljudklipp på alla högtalare i denna serie.

https://www.jensentone.com/vintage_ceramic